Waarover wilt u advies hebben?

We werken dagelijks aan onze website, bij vragen neem contact op.

Over Vabotec

Vabotec staat voor meer dan 3 decennia ervaring. Deze ervaring werd opgebouwd samen met trouwe klanten en uit diens vragen. De kennis die wij hebben opgedaan delen wij graag met ons cliënteel. Wij willen ons op geen enkel vlak meten met postorderbedrijven of webshops die prijzen en spectaculaire kortingen verkopen, maar wel met kennis van zaken het product aan de man brengen waar wij echt kunnen helpen, u deed bijgevolg een goede koop. Vabotec werkt niet vanop de wal, maar staat samen met u als 1 man op de plaats van de doelstelling.

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

“ Bij ons koopt u geen korting maar kwaliteit tegen de interessantste prijzen.”

onze doelstellingen

Inzet, tact, eerlijkheid en gedrevenheid. Administratieve vereenvoudiging dankzij onze nieuwe website en het elektronisch taggen van al onze producten. Hierin worden automatisch uw certificaten bewaart voor alle producten die u koopt bij Vabotec. Dit geldt tevens ook voor uw handleidingen.

Certificaten eigendom van VABOTEC kan u consulteren door in loggen, deze bewijzen tevens de kwaliteit van de gecertificeerde producten die u bij Vabotec koopt. Bent u klant? Contacteer ons dan voor uw persoonlijke inloggegevens.

nl_BEDutch