Waarover wilt u advies hebben?

We werken dagelijks aan onze website, bij vragen neem contact op.

Levering en levertijd

Het is onze taak om dagelijks aan de behoeften van onze klanten te voldoen.We leveren direct uit voorraad tegen zeer competitieve prijzen. Prijzen die service toelaten.

Bestellingen worden door onze diensten op transport gezet. Wij doen er alles aan om de goederen binnen de 24 uur in uw bezit te hebben. Vanaf het moment dat uw goederen ons magazijn verlaten, vallen ze onder uw bevoegdheid. Hoewel de normale garanties van kracht blijven. Bij het vertrek van ons magazijn dragen wij er zorg voor dat CE en conformiteit standaard bij de goederen geleverd wordt even als de Handleiding in de taal van het land waar wordt geleverd, NL en FR of NL en EN

Alle leveringen geschieden met GLS-pakketservice (GLS pakketdienst binnen Europa) en de goederen worden snel en professioneel op het door u gewenste adres afgeleverd. De kosten dat het transport met zich meebrengt hoeft u niet te voldoen aan de pakket dienst, deze verrekent u bij het betalen van uw factuur. Het moment dat de goederen de scanning verlaat, bekomt u automatisch een verzendbericht zodat u weet waar uw goederen zich bevinden binnen uw transport.

nl_BEDutch