Sur quoi veux-tu des conseils?

We werken dagelijks aan onze website, bij vragen nous contacter..

Elingue Polyester – sangle plate avec double couche et boucles renforcées 24 ton 10 meter
N° d'article: HBDTL240100

Prix ​​sur demande

Onze hoogwaardige sangles de levage plate zijn vervaardigd uit 100% polyester (PES) volgens de machinerichtlijn met de recentste aanvullingen en zijn TUV en GS gekeurd. Ze voldoen aan de Europese norm en zijn voorzien van de reguliere kleur die aanduidt wat de veilige werklast bedraagt. Door de zachtheid en soepelheid van onze hijsbanden geven ze geen schade aan het te hijsen voorwerp in tegenstelling tot stalen stroppen en kettingen waarbij het risico op beschadigingen van de last vele malen groter is. Bovendien zijn hijsbanden schokabsorberend, niet bederfelijk, antistatisch en vonkvrij voor gebruik in explosieve omgevingen (ATEX).

Les bords tranchants ou les objets rugueux peuvent réduire considérablement la durée de vie de votre élingue. Protégez chaque élingue ou poulie des bords tranchants. Les élingues ont une très bonne résistance aux liquides chimiques. Toutefois, certains alcalins puissants peuvent endommager les sangles en polyester. Nettoyez à nouveau le harnais à l'eau froide avec un produit de nettoyage neutre. L'étiquette bleue sur les élingues doit être clairement lisible et la norme EN 1492-1:2000+A1:2008 sert de guide dans la conception et le design de nos élingues.

Heeft u twijfels? Wordt u geconfronteerd met een vraag in het kader van de wetgeving? Of het nu gaat over MOVE-IT, PRO-LIFT of banden van een collega, u mag ons ALTIJD contacteren. Wij hebben de deskundigheid in huis om u bij te staan met raad en daad!

fr_BEFrench